Sykepleier / vernepleier somatisk post (søknadsfrist 27.05.2022)

 

Grip sjansen–stilling som sykepleier/vernepleier på sykehjemmet vårt (og ditt?)

 

Arbeidsgiver  Landås Menighets Eldresenter

Stillingstittel  Sykepleier; Vernepleier

Frist  27.05.2022

Ansettelsesform  Fast

Vi søker etter en sykepleier eller vernepleier i 100 % stilling. Stillingen er i utgangspunktet tilknyttet en somatisk post med 10 beboere.

Hva vi kan tilby: Et godt arbeidsmiljø, gode muligheter for kompetanseheving, kurs, videreutvikling og tilrettelegging. Vi satser stort på å skape en god jobbkultur med arrangementer og møteplasser for alle ansatte (blåtur, personalseminar, julebord osv.).

Krav: Autorisasjon som sykepleier / vernepleier. Gode norskkunnskaper (helst bestått B2 prøve i norsk). Ønske om å arbeide i eldreomsorgen og engasjement for det.

Vi vurderer alternative vaktsystemer som langvakter i helger. Da vil det være arbeid hver 4. helg. Alternativet er hver 3. helg.

Lønn: ca kr 460 000,- – kr 575 500,- (0 -16 år) alt etter utdanning.

I tillegg kommer for ubekvem arbeidstid

Om arbeidsgiveren

Landås Menighets Eldresenter (LME) ligger i Landås bydel i Bergen. Vi er en diakonal stiftelse som har drevet eldreomsorg i over 40 år.
Vår Visjon er at vi vil skape et godt sted å være for alle som har tilhørighet hos oss. Dette gjelder både beboere, pårørende, ansatte, besøkende og andre.
Våre Verdier er respekt, åpenhet, trivsel og trygghet.
Vi har god faglig dekning og satser på en god grunnbemanning, noe som også har gitt stabilitet i ansattgruppen. Vi legger til rette for kompetanseheving for de ansatte både gjennom videreutdanning og kursing. I tillegg satser vi stort på trivselshevende tiltak i personalgruppen da vi mener god trivsel på jobb gjør oss til bedre ansatte og kollegaer.
LME har i dag 80 beboere på tre sykehjemsavdelinger med til sammen 9 poster. Av disse er fem somatiske, tre for demente og en for psykogeriatriske beboere.
Våre største satsinger for 2022 er å videreutvikle fagkompetansen til ansatte i pleien og oppdatering av prosedyrer, samt et bredt spekter av aktiviteter til beboerne og satsing på frivillige.

Stiftelsen Landås Menighets Eldresenter

 

Søk på stillingen her.

 

Spørsmål om stillingen

Bjørg S. Nguyen, Avdelingsleder
Mobil489 94 073

Morten Hauken, Institusjonssjef
Mobil 489 94 077

 

Del stillingen

Selskap

Landås Menighets Eldresenter

Lenke til firma

http://www.lme.no/

Kontaktinfo

  • Bjørg S. Nguyen
  • Tittel: Avdelingsleder
  • E-Post:
  • Mobil/Tlf: Mobil 489 94 073
  • Morten Hauken
  • Tittel: Institusjonssjef
  • E-Post:
  • Mobil/Tlf: Mobil 489 94 077

Lokasjon

  • Bergen

Søknadsfrist

Mai 27, 2022