Leka kommune

Leka er en trivelig kystkommune lengst nord i Trøndelag med bosetting på fastlandet Gutvik og på øya Leka, hvor administrasjonsstedet ligger. Hovednæringene er jordbruk, fiskeoppdrett og servicenæringer. Her finnes mange historiske minnesmerker. På grunn av Leka sin meget spesielle og særegne geologi fikk kommunen, i 2010 status som Norges geologiske nasjonalmonument. Med et bredt spekter av attraksjoner og aktiviteter er Leka et stadig mer populært reisemål. Leka kommune har ny barnehage, 10-årig grunnskole, sykestue, gode friluftsmuligheter, lysløype, svømmehall, idrettshall og et aktivt kulturliv. Se vår hjemmeside www.leka.kommune.no for ytterligere informasjon og video over kommunens historie og attraksjoner.

Leka kommune har 570 innbyggere (2020) og 75 ansatte som utøver 58 årsverk. De fleste av kommunens lovpålagte tjenester driftes av kommunen selv. Øvrige tjenester dekkes inn gjennom interkommunale samarbeid.

Ønsker du å jobbe i et tverrfaglig miljø med fokus på gode faglige løsninger samt unike muligheter for det optimale innen rekreasjon, så er Leka kommune plassen for deg!

Ledige stillinger

 

100 % fast stilling

Søknadsfrist 27.01.2021

 

40 % stilling, i første omgang til september

Søknadsfrist 27.01.2021

 

50 % fast stilling i hjemmebaserte tjenester

Søknadsfrist 27.01.2021

 

 

Del stillingen

Selskap

Leka kommune

Kontaktinfo

  • Helga Bogen Størseth
  • Tittel: Kommunalsjef for helse og velferd
  • E-Post: helga.storseth@leka.kommune.no
  • Mobil/Tlf: 936 92 634,

Lokasjon

  • Leka

Søknadsfrist

Januar 27, 2021