Lærerstillinger i Nome kommune, skoleåret 2023-2024

 

Kort om stillingen

Det er for skoleåret 2023-24 ledig et antall stillinger ved kommunens to 1.-10. skoler.

Beskrivelse av arbeidsstedet

Holla 10-årige skole ligger sentralt plassert i Ulefoss, med ca. 385 elever inneværende skoleår. Skolen er nærskole for nyankomne minoritetsspråklige elever fra statlig mottak.
Lunde 10-årige skole, med ca 300 elever ligger like ved Lunde sentrum.

Nome kommune er inne i en stor satsing på å gjøre læringsmiljøet enda bedre i barnehagene og skolene. Målet er økt læring, inkludering og redusert mobbing.
Det forutsettes derfor at alle ledere og medarbeidere i oppvekstsektoren identifiserer seg med mål og strategier for denne satsingen.

Alle nyutdannede lærere som tilsettes må påregne å delta i veiledningsprogrammet for regionen.

Arbeidsoppgaver

Som lærer i Nome kommune har du i samarbeid med de øvrige ansatte et ansvar for elevenes faglige og sosiale utvikling, og vi ønsker derfor ansatte som evner å være i kontinuerlig utvikling i forhold til den jobben man utfører.

Kvalifikasjoner

Du må ha godkjent lærerutdanning. Vi søker etter deg som er faglig dyktig, lærevillig og som setter elevenes læring og utvikling i fokus.
Vi er spesielt interessert i deg som har utdanning som GLU 1-7. Vi søker også etter lærere med musikk, engelsk, spansk eller norsk 2 i fagkretsen. Andre med godkjent lærerutdanning er også velkommen til å søke.
Kontaktlæreransvar kan også inngå i stillingen.
Kunnskap om og erfaring med minoritetsspråklige elever er en fordel, og det er flott hvis du er flerspråklig. Vi trenger lærere som kan polsk, ukrainsk eller somali, men også andre språk er viktige for oss.

Personlige egenskaper

– Positivt elev- og læringssyn
– Bidrar til gode lærings- og arbeidsforhold for elever og ansatte
– Strukturert, fleksibel, reflektert og selvstendig
– Det vil bli lagt stor vekt på personlig egnethet

Politiattest

I tråd med bestemmelsene i Opplæringsloven vil det bli krevd politiattest.

Annet

Vilkår for stillingen følger av lov og avtaler som gjelder til enhver tid. Kopi av vitnemål og attester leveres i forbindelse med intervjuet.

Offentliggjøring

Søkere kan bli offentliggjort selv om søkeren har bedt om å bli unntatt for offentlighet. Dersom ønsket ikke etterkommes, vil søkeren bli varslet om dette (offentleglova § 25).

Slik søker du

Vi anbefaler å ha skrevet søknadsteksten i et tekstbehandlingssystem før du starter søkeprosessen. Da kan du lime (kopiere) inn teksten i søknaden.

Når du begynner å registrere søknaden må du ferdigstille, det er ikke mulig å mellomlagre søknaden.

Søk på den aktuelle stillingen ved å klikke på “linken” og gjennomfør de fem hovedpunktene før du sender søknaden ved hjelp av det siste punktet.

Hvis du har huket av for at du vil ha dokumenter og annen kommunikasjon tilsendt elektronisk, vil du få en epost med kvittering om at søknaden er mottatt.

 

Søk på stillingene her.

 

Søknadsfrist14.02.2023

 

Vår ref1253 Merk søknad

Fakta

Selskap Nome kommune

Stilling Lærer

Stillingstype Vikar

Lokasjon Oppvekstetaten

 

Kontakter

Anne Lindgren, rektor
anli0707@nome.kommune.no
Mobil  915 17 836

Trude Martinussen Friedrich, rektor
trfr0311@nome.kommune.no
Mobil  907 96 851

 

Kanalkommunen Nome ligger “midt i smørøyet” og er en kommune med flere vakre steder å bosette seg. Største del av befolkningen bor i eller omkring Lunde og Ulefoss sentrum.
Det er kort vei til Grenlandsregionen i sør og til Bø i Midt-Telemark med vakre Lifjell i nord. Det er kun 30-60 minutters kjøring til sjø og fjell, og kun 2 timer til Oslo. Sørlandsbanen stopper i Lunde.
Kommunen har ca. 6600 innbyggere og et areal på 434 km². Nome har barnehagedekning, ledige boligtomter, videregående skoler og kort vei til universitetet i Sørøst-Norge (Bø, Porsgrunn og Notodden).

 

Del stillingen

Selskap

Nome kommune

Kontaktinfo

  • Anne Lindgren
  • Tittel: Rektor
  • E-Post: anli0707@nome.kommune.no
  • Mobil/Tlf: Mobil 915 17 836
  • Trude Martinussen Friedrich
  • Tittel: Rektor
  • E-Post: trfr0311@nome.kommune.no
  • Mobil/Tlf: Mobil 907 96 851

Lokasjon

  • Ulefoss

Søknadsfrist

Februar 14, 2023