Kulturskolelærer – Dans, drama og teater

 

Er du vår nye kollega? Hadsel kulturskole jobber for å være et ressurssenter i lokalsamfunnet og en god kulturskole for våre 180 elever.  I Kulturskolen er vi 10 personer fordelt på 6,7 årsverk. Hadsel kulturskole har et godt tilbud i undervisning av musikk, men ønsker å få flere kulturfag inn i skolen. Vi holder til i nye lokaler i tilknytning til Hurtigrutens Hus hvor vi har mesteparten av undervisningen vår. En del av musikkundervisningen er desentralisert til Melbu og Sandnes skole. Vi har også et samarbeid om fordypningsfag i musikk på Sortland videregående skole sammen med de øvrige kulturskolene i Vesterålen.

Hurtigrutens Hus inneholder blant annet kommunens kulturhus og ungdom- og fritidsklubb. Det jobbes nå for å få folkebiblioteket inn i Hurtigrutens hus. Hadsel kulturskole samarbeider med flere enheter i kommunen og leverer dirigenttjenester til frivillige kor og korps i kommunen. Vi er stolte av å være en del av et rikt kulturliv i Hadsel kommune midt i øyriket Lofoten og Vesterålen.

Hadsel kulturskole har følgende faste stillinger ledig som kulturskolelærer fra 01.08.21: 

30% stilling som teater/drama pedagog
30% stillng som dansepedagog               

Drama og teater har vært prosjektorganisert tidligere, uten faste ansatte pedagoger som har fulgt hele skoleåret. Vi ønsker å bygge opp et godt tilbud for barn og ungdom og være en mulig samarbeidspartner for skoler, barnehager og det lokale kulturliv.

Vi ber om at det angis hvilken stilling det søkes på.

Hadsel kulturskole ønsker å ha flest mulig lærere i full stilling, og vil jobbe for å utvide samarbeidet med øvrige enheter i kommunen for å kunne innfri Kulturskolen 3.0 «En kulturskole for alle». Hvis noen kan kombinere disse fagene, må dere gjerne søke på begge stillingene.

Kvalifikasjoner:

Høyere kunstfaglig utdanning i utøvende og/eller skapende kunstfag, men annen relevant utdanning og praksis kan kompensere for manglende formell utdanning.
God beherskelse av norsk skriftlig og muntlig
Søkere med pedagogikk vil bli prioritert
Søkere må ha førerkort. Undervisningen utføres på ulike skoler i kommunen.

Personlige egenskaper:

Vi søker deg som er samarbeidsvillig, arbeider selvstendig og er ansvarsfull og pliktoppfyllende. Vi ønsker at du skal være et godt kreativt forbilde for elevene. Personlig egnethet vil bli vektlagt

Menn oppfordres til å søke

Vi tilbyr

Spennende og varierte arbeidsoppgaver
Kreative og energiske kollegaer
Muligheter for å jobbe i vakre Hadsel i verdens vakreste øyrike
Tilsetting etter vanlige kommunale vilkår

Språkkunnskaper

Det stilles krav til norskkunnskaper, skriftlig og muntlig, ved ansettelse. Dersom det kan trekkes i tvil om søkere har de nødvendige norskkunnskaper, skal vedkommende kunne dokumentere sin kunnskap ved språkprøvebevis minimum bestått nivå B2. (eller trinn 3 ved et universitet)

Ansettelse

Tilsettingen skjer i henhold til gjeldende lover, reglementer og avtaleverk. Lønn etter avtale i forhold til utdanning og praksis.

Politiattest må leveres i henhold til opplæringsloven § 10-9. Politiattest skal ikke legges ved søknad, men fremskaffes etter at tilbud blir gitt, jf. politiregisterforskriften § 36-1 nummer 3.

Offentlighet

Opplysninger om søker kan bli gjort offentlige selv om søkeren har bedt om ikke å bli oppført på søkerlista, jamfør Offentlighetslovens § 25.

Søknad sendes

Alle som søker må levere fullstendig søknad og registrere all utdanning/arbeidserfaring i søknadsskjema. Søknader sendes via det elektroniske søknadsskjemaet knyttet til aktuell stilling – se “ledige stillinger” https://www.hadsel.kommune.no/

 

Fylke: Nordland

Jobbtype: Fast

Heltid/Deltid: Deltid

Arbeidstid: Skift / turnus / arbeidstidsordning

 

Søknadsfrist: 22.06.2021

 

Tiltredelse: 01.08.2021

Arbeidssted: Hadsel

 

 

Kontaktpersoner:

Kari Ann Olsen Lind

mob: +47 90848027

 

Hjemmeside:

www.hadsel.kommune.no/kultur-og-fritid.343506.no

 

Hadsel kommune ligger helt sør i Vesterålen, som en perle i grenseland mellom Vesterålen og Lofoten.
Kommunens 574 kvadratkilometer er fordelt på fire øyer: Hadseløya, Austvågøya, Langøya og Hinnøya. Hadsel har i overkant av 8000 innbyggere. Av disse bor om lag tre fjerdedeler på Hadseløya. Her ligger kommunens administrasjonssenter Stokmarknes, og tettstedet Melbu.
Vi er veldig stolte av vår vakre natur, våre bruer, havet og vår kultur. Vi smykker oss med Møysalen, Vesterålens høyeste fjell (1262 meter over havet), Raftsundet og den majestetiske Trollfjorden, Hurtigrutens hus og den landsatte hurtigruta Finnmarken på Stokmarknes, Sildoljefabrikken på Melbu og kommunens mange kulturelle møteplasser gjennom året.

 

Del stillingen

Selskap

Hadsel kommune

Kontaktinfo

  • Kari Ann Olsen Lind
  • Tittel:
  • E-Post:
  • Mobil/Tlf: mob: +47 908 48 027

Lokasjon

  • Stokmarknes

Søknadsfrist

Juni 22, 2021