Fotograf Karoline O.A. Pettersen

 

HELSEFAGARBEIDERE

 

Steigen kommune har ca. 2600 innbyggere, og ligger nord for Bodø, ut mot Vestfjorden. Næringslivet domineres av landbruk, fiske og aquakultur.

Kommunen har mange muligheter for rekreasjon og friluftsliv. Et rikt kulturliv, godt utbygd skole- og barnehagetilbud gjør kommunen til et godt sted å bo.

 

Utsikt

 

FLERE LEDIGE 100% STILLINGER PÅ SYKEHJEMMET OG I HJEMMESYKEPLEIEN

 

Er du faglig dyktig, samarbeidsvillig, løsningsorientert og har godt humør er dette stedet for deg.

Å velge å arbeide sammen med oss åpner for en fantastisk mulighet for DEG til å bli en del av vår positive og energiske personalgruppe. Gjennom å jobbe hos oss vil du få være med på å videreutvikle kommunens tjenester i sykehjem og i hjemmetjenesten.

Vi har en personsentrert tilnærming til de tjenester vi gir, med fokus på å skape gode hverdager med våre brukere -og deres pårørende. Forebygging, egenmestring, og hverdagsglede er nøkkelord vi har med oss.

Hverdagsrehabilitering, hverdagsmestring, helhetlige pasientforløp, «Hva er viktig for Deg?» og velferdsteknologi er noen av satsningene våre, som vi nå jobber for fullt med å få godt implementert i tjenesten.

Vi søker etter en person som er strukturert – og løsningsorientert i utførelsen av sitt arbeid. I tillegg ønsker vi at du har en god porsjon med humor og er inkluderende i dine møter med andre. Vi ønsker å gjøre hverandre gode, og jobber etter tanken “SAMMEN får vi det til”. Dette tenker vi er det beste utgangspunkt for å gi gode tjenester til våre brukere.

Stillingene er ledig med snarlig tiltredelse.

 

Kvalifikasjonskrav:

  • Autorisasjon Helsefagarbeider
  • Gode datakunnskaper
  • Beherske norsk godt, både skriftlig og muntlig

Personlig egnethet vektlegges.

 

Generell informasjon:

Tilsetting skjer i henhold til lover, forskrifter, reglement og avtaleverk. Godkjent politiattest må legges fram før tiltredelse. Søker må ha førerkort klasse B for å jobbe i hjemmetjenesten.

Minst to referanser bes oppgitt i søknaden. Lønn etter tariff/avtale.

 

For spørsmål til stillingen, kontakt enhetsleder for hjemmetjenesten Marit Paulsen, mob. 96948314 eller Enhetsleder for sykehjem Anne Lise Dreyer, mob. 40453460

 

NB! Kontinuerlig tilsetting i løpet av søknadsperioden.

 

Det gjøres oppmerksom på at søkeren kan bli gjort offentlig selv om søkeren har oppmodet om ikke å bli oppført på søkerlista.

 

Søknadsfrist:  20.08.2021

Utsikt

 

Del stillingen

Selskap

Steigen kommune

Kontaktinfo

  • Se kontaktinformasjon i utlysing.
  • Tittel:
  • E-Post:
  • Mobil/Tlf:

Lokasjon

  • Leinesfjord

Søknadsfrist

August 20, 2021