*Avdelingsleder vei og park *Prosjekt- / Byggeleder utbygging (Søknadsfrist: 09.12)

 

Logo
 
Webcruiter-ID: 4445650723
Drangedal
 
Søknadsfrist: 09.12.2021
 
 

Logo
 
Webcruiter-ID: 4450566991
Drangedal
 
Søknadsfrist: 09.12.2021
 

 

Drangedal kommune har i underkant av 4100 innbyggere og ligger sørvest i Vestfold og Telemark. Kommunen er brukerorientert og opptatt av å levere gode tjenester til kommunens innbyggere og næringsliv. Dette innebærer blant annet å ta i bruk elektroniske løsninger. Det er fullt utbygd fibernett i hele kommunen. Drangedal er en del av Grenlandssamarbeidet med nærhet til byene i Grenland, og har sentral beliggenhet med stopp langs Sørlandsbanen.

Drangedal har nærhet til kysten med skjærgården, til skog og hei, og til fjellet med Gautefall skisenter og biathlonanlegg med helårsdrift. Tokevannet med sine 365 øyer har rike muligheter for friluftsliv og rekreasjon. Stedsutviklingsprosjektet Toke Brygge har skapt ny aktivitet og attraktivitet i sentrum. Drangedal har et rikt kultur- og foreningsliv der den flotte kultur- og kinosalen Tokestua står sentralt som møteplass for ulike aktivitetstilbud.

I Drangedal Kommune ønsker vi mangfold, og oppfordrer alle kvalifiserte til å søke uavhengig av kjønn, alder, funksjonshemming eller etnisk tilhørighet.Arbeidstakere i Drangedal Kommune tilsettes på de vilkår som til enhver tid framgår av gjeldende lover, tariffavtale, reglement og arbeidsavtaler. Les mer her

Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren har bedt om å ikke bli ført opp på den offentlige søkerlisten. Drangedal kommune vil informere søkere dersom dette ønsket ikke kan imøtekommes.

Bruksvilkår Tilgjengelighetserklæring Webcruiter    

 

 
 

Del stillingen

Selskap

Drangdal kommune

Kontaktinfo

  • Tor Jørgen Naas Melås
  • Tittel: Kommunalsjef
  • E-Post: tjm@drangedal.kommune.no
  • Mobil/Tlf: 992 65 232

Lokasjon

  • Drangedal

Søknadsfrist

Desember 9, 2021